Catering

Ketering je jedna od delatnosti restorana Jezero koju želimo da proširimo van našeg objekta. Znanje koje smo stekli u pripremanju specijaliteta domace kuhinje, uspešno smo nastavili da koristimo i u keteringu. Već dugi niz godina pripremamo hranu i organizujemo Vaše proslave, zabave. Ono o čemu najviše vodimo računa je kvalitet hrane, njen izgled, aranžiranje i naravno besprekorna usluga.

Naš ketering, podrazumeva pripremu hrane za poslovne i privatne manifestacije. Takvu vrstu usluge podjednako koriste i firme za svoje zaposlene, proslave i promocije, ali i privatna lica za rođendane, slave… Veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje naše višegodisnje iskustvo i dokaz da nam sa punim poverenjem možete prepustiti ketering organizaciju.

Tu smo da Vam ponudimo Party & Corporate catering.

Party Catering

Svaki Vaš događaj u životu zaslužuje da mu se u potpunosti posvetite. Učinite to sa puno ljubavi !  Sve vrste  događaja – rođendani, krštenja, slave, veridbe, mature, druženja sa prijateljima i ostale proslave prepustite nama…

Svaki Vaš hepening je jedinstvena priča za sebe. Kod nas ne postoje univerzalni jelovnici, vec svaku ponudu formiramo samo za Vas.

Prilikom odabira meni-a posebnu pažnju obraćamo na:

  • Vrstu događaja
  • Mesto i vreme
  • Starosno doba Vaših gostiju
  • Dužinu trajanja

Corporate catering

Obezbeđuje svim zaposlenim osobama, onima sa manjkom vremena  i ostalima pod izuzetno povoljnim uslovima dostavu ukusnih i raznovrsnih obroka, a Vama čini znacajnu uštedu vremena i novca. Svi obroci se služe u praktičnoj nepovratnoj ambalaži sa dodatkom pribora za jelo. Lako, brzo i jednostavno uslužicemo Vas na najvišem nivou uz minimalne troškove. Naša klijentela je pozdravila ovakav nacin usluge , a verujemo da cete i Vi iskusiti sve pogodnosti programa.